Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери - 29.3.2024 година.


1. Записник од 40 седница на Собрание на акционери.pdf
2. Годишен извештај за работењето на Банката за 2023 година.pdf
2. Мислење по Годишниот извештај за 2023 година.pdf
2. Предлог Одлука за Годишен извештај на Банката за 2023 година.pdf
3. Ревидирани Финансиски извештаи по НБРСМ за 2023 година.pdf
3. Мислење за Ревизорскитe извештаи за 2023 година.pdf
3. Предлог Одлука за усвојување на Финансиските извештаи за 2023 година.pdf
4. Годишна сметка за 2023 година.pdf
4. Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка за 2023 година.pdf
5. Предлог Одлука за употреба и распоредување на добивка за 2023 година.pdf
6. Предлог Одлука за зголемување на основната главнина.pdf
7. Предлог Одлука за дивиденден календар за 2023 година.pdf
8. Предлог Одлука за прерапределба на кумулативна сеопфатна добивка.pdf
9. Годишен извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2023 година.pdf
9. Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2023 година.pdf
10. Предлог Одлука за измени и дополнувања на Статутот.pdf
11. Предлог Одлука за избор на Друштво за ревизија за 2024.pdf
12. Предлог Одлука за надомест на членови на НО и ОР.pdf
13. Известување до Собрание за оцена на член на НО.pdf

Објавено на: 28.02.2024 09:27:26
Документ БР.: DOC_13285-9/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери