Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Документи и материјали за собрание


Предлог пречистен текст на Статутот на АЛКАЛОИД АД Скопје.pdf
Единечен Годишен извештај за работењето за 2023 година.pdf
Консолидиран Годишен извештај за работењето за 2023 година.pdf
Годишна сметка на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2023 година.pdf
Консолидирана Годишна сметка на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2023 година.pdf
Единечни финансиски извештаи со Извештај на независен ревизор за 2023 година.pdf
Консолидирани финансиски извештаи со Извештај на независен ревизор за 2023 година.pdf
Извештај на Надзорниот одбор на АЛКАЛОИД АД Скопје за 2023 година.pdf
Прашалник за примена на Кодексот за корпоративно управување.XLSX

Објавено на: 01.03.2024 09:00:39
Документ БР.: DOC_13285-12/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери