Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Агромеханика АД во периодот од 01.01.2023 до 31.12.2023 оствари негативен финансиски резултат од 179.374 мкд. Во 2023 друштвото има остварено само 1.259 мкд приходи, а генерирано 180.633 мкд расходи. Друштвото нема вработени.

 

 


Неревидирани финансиски извештаи 01.01-31.12.2023 Агромеханика.xls

Објавено на: 06.03.2024 09:37:09
Документ БР.: DOC_26445-85/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.