листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно глава VI од Правилата за котација објавуваме

Почитувани акционери и други заинтересирани страни

Во прилог на оваа објава се ревидираните финансиски извештаи за деловната 2023.

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


Revizorki izvestaj 31122023_Final.pdf

Објавено на: 31.05.2024 15:29:15
Документ БР.: DOC_12304-80/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи