листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи по локална и меѓународна регулатива заедно со Годишниот извештај од работењето на Банката за 2023 година.


4. Извештај на независниот ревизор и Финансиски извештаи во согласност со регулативата на НБРСМ за 2023.pdf
5. Финансиски извештаи изготвени во согласност со Meѓународните стандарди за финансиско известување за 2023.pdf

Објавено на: 31.05.2024 15:35:17
Документ БР.: DOC_12304-82/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи