листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Ви доставуваме за објава Одлуки донесени на Собрание на акционери на РЖ УСЛУГИ АД Скопје одржано на 07.06.2024 год


20. Одлука за избор на Претседавач со Собрание.pdf
21. Одлука за избор на бројач на гласови.pdf
22. Одлука за усвоју на ГС ФИ и др.pdf
23. Одлука за усвојување на Ревизорски Извештаи за 2023.pdf
24. Одлука за покривање на загубата за 2023 година.pdf
25. Одлука за одобрување на раб. на членовите на ОД.pdf
26. Одлука за отповикување на неизвр член на ОД.pdf
27. Одлука за избор на неизвршен член на ОД.pdf
28. Одлука за овл ревизор за 2024 год.pdf

Објавено на: 07.06.2024 15:39:47
Документ БР.: DOC_12283-91/2024
Урнек: Други одлуки од собрание