листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај на независниот ревизор за финансиските извештаи за годината која завршува 31.12.2023г од Перк ревизија Пелагониска Ревизорска куќа Дооел Прилеп.

Годишен извештај за работењето на Тутунски комбинат АД Прилеп во деловната 2023 година


Revizorski izvestaj za 2023 god._compressed.pdf
Godisen izvestaj za rab. na TKP za delov. 2023.pdf

Објавено на: 11.06.2024 14:26:39
Документ БР.: DOC_12304-86/2024
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи