Најнови вести од котирани компании
КомпанијаНасловДатум и Време
Пелистерка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 16:12:26
Пелистерка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 16:06:02
Силекс АД КратовоДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 16:04:59
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 15:57:08
Мермерен комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 15:55:43
Мермерен комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 15:55:43
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 15:54:09
ДС Смитх АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 15:54:06
ТТК Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 15:35:43
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 15:01:07
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:54:48
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:52:12
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:51:52
Фершпед АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:45:43
Фершпед АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:45:43
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:43:20
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:42:50
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:41:30
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:41:16
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:40:50
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:40:19
Макпромет АД ШтипДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:30:43
Макпромет АД ШтипНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:30:35
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:17:42
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:17:42
Макпетрол АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:16:42
ВВ Тиквеш АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:16:42
ВВ Тиквеш АД КавадарциНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:16:42
Македонија осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:15:42
Македонија осигурување АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:15:42
Макстил АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:14:42
Макстил АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:14:42
Кристал 1923 АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:13:42
Грозд АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:13:42
Кристал 1923 АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:13:42
Ветекс АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:12:42
Ветекс АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:12:42
МЗТ Пумпи АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:11:42
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.01.03.2024 14:11:42
Гранит АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2024 14:10:42