листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на успех за период од 1ви Јануари до 31ви Декември 2005 година (неревидиран)


nerevidiran 12-2005.doc

Објавено на: 30.01.2006 11:22:05
Документ БР.: DOC_10189-1/06
Урнек: Финансиски извештај