листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на успех за 2005 година


Биланс на успех-31.12.2005-неревидиран.doc

Објавено на: 02.03.2006 08:48:28
Документ БР.: DOC_10189-15/06
Урнек: Финансиски извештај