листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех за 2005 година


БИЛАНС НА УСПЕХ 2005.doc

Објавено на: 06.03.2006 11:48:53
Документ БР.: DOC_10189-28/06
Урнек: Финансиски извештај