листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех за 2005 година. Заради проблем при отворањето на билансот на успех во претходно објавениот формат, уште еднаш го објавуваме во pdf формат.


BILANS NA USPEH 2005.pdf

Објавено на: 07.03.2006 11:02:52
Документ БР.: DOC_10189-32/06
Урнек: Финансиски извештај