листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Ревидирани Финансиски извештаи за 2005 година и Мислење на ревизорот


Makedonijtursit AD-Skopje-Revidirani finansiski izvestai- 2005.rtf
Mislenje na revizorot-fin.izv.2005.doc

Објавено на: 11.04.2006 11:54:53
Документ БР.: DOC_10189-51/06
Урнек: Финансиски извештај