листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех 01.01.-31.03.2006


NEREVIDIRAN BILANS -scan.pdf

Објавено на: 28.04.2006 14:06:19
Документ БР.: DOC_10189-76/06
Урнек: Финансиски извештај