листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на Успех за период од 01.01 до 31.03 2006 година


БУ 01-03.2006.pdf

Објавено на: 12.05.2006 13:50:29
Документ БР.: DOC_10189-92/06
Урнек: Финансиски извештај