листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран биланс на успех 01.01.-31.03.2006 година


bilmavrovo.pdf

Објавено на: 09.06.2006 09:19:29
Документ БР.: DOC_10189-117/06
Урнек: Финансиски извештај