листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6, член 39 од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува целосните материјали за годишното Собрание на акционери кое ќе се одржи на 31/05/2017 година:


Предлог Годишен извештај за работењето на УО за 2016 г..pdf
Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2016 година.pdf
Предлог Годишен извештај за работењето на НО за 2016 г..pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2016 година.pdf
Финансиски извештаи за 2016 година со мислење на независниот ревизор.pdf

Објавено на: 15.05.2017 15:45:46
Документ БР.: DOC_13285-64/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери