листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме неревидиран неконсолидиран биланс на успех со состојба  01.01- 31.03.2017 за РЖ УСЛУГИ АД


01.01-31.03.17-неконсолидиран.xls

Објавено на: 15.05.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12294-95/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.