листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација го објавуваме следниот финансиски извештај: Неревидиран Финансиски извештај за период од 01.01.2017 до31.03.2017 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. Велес


bil.usp.so 31.03.2017.xlsx

Објавено на: 15.05.2017 14:05:53
Документ БР.: DOC_12294-100/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.