листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки кои ќе бидат предложени на редовното годишно собрание на ден 20-ти Јуни 2017.


предлог одлука за назначување на овластен ревизор 2016.docx
Предлог одлука за одобрување на Годишната сметка за деловната 2016 година.docx
предлог одлука за одобрување на Годишниот извештај 2016.docx
Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.docx
предлог одлука за распределба на добивката 2016.docx
предлог одлука за усвојување на Извештајот за извршената ревизија 2016.docx
предлог одлука за исплата на дивиденда и утврдување на дивиденден календар.docx

Објавено на: 17.05.2017 08:46:48
Документ БР.: DOC_13285-66/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери