листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


1. Предлог одлука за годишна сметка.pdf
2. Предлог одлука за усвојување на финансиски извештаи.pdf
3. Предлог одлука за распределба на добивката.pdf
4. Предлог одлука за усвојување на годишниот извeштај на Гранит.pdf
5. Предлог одлука за измена на Стаутот на Гранит.pdf
6. Предлог одлука за исплата на дивиденда.pdf

Објавено на: 17.05.2017 09:05:41
Документ БР.: DOC_13285-67/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери