листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

soglasno glava 6 od pravilnikot za kotaci go objavime sledniot javen povik


Враз основа на член 384 и 387 од Законот за трговските друштва и членот 23 на Статутот на АД ИНТЕПРОМЕТ.doc

Објавено на: 17.05.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_10109-87/2017
Урнек: Јавен повик за собрание