листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола


Одлука за измена и дополнување на Деловникот за работа на Собранието на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf
Одлука за одобрување на Извештајoт за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf
Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf
Одлука зa усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола за 2016 година.pdf

Објавено на: 17.05.2017 15:48:17
Документ БР.: DOC_12283-38/2017
Урнек: Други одлуки од собрание