листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на Успех 01,01,-31,03,2017


Извешт за берза Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци РЖ 2017 03.xls

Објавено на: 18.05.2017 13:10:00
Документ БР.: DOC_12294-114/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.