листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени на собрание на акционери одржано на 18,05,207 година


Odluka po tocka1.pdf
Odluka po tocka2.pdf
Odluka po tocka3.pdf
odluka po tocka4.pdf
Odluka po tocka5.pdf
Odluka po tocka6.pdf
Odluka po tocka7.pdf
Odluka po tocka8a.pdf
Odluka po tocka8b.pdf
Odluka po tocka8c.pdf
Odluka po tocka9.pdf

Објавено на: 18.05.2017 14:40:53
Документ БР.: DOC_12283-41/2017
Урнек: Други одлуки од собрание