листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени на седница на Собрание на Акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје


3.3.Одлука за Годишен извештај 2016 година за ЦКБ АД Скопје.pdf
4.3.Одлука за усвојување на годишна сметка на ЦКБ АД за 2016 година.pdf
6.3.Одлука за усвојување на извештајот на Дилоит.pdf
7.3.Одлука за усвојување на извештајот на НО за 2016 година.pdf
8.1.Одлука за одобрување на работата на Георги Костадинов за 2016.pdf
8.2.Одлука за одобрување на работата на Киро Костов.pdf
8.3.Одлука за одобрување на работата на Љубен Нанов за 2016.pdf
8.4.Одлука за одобрување на работата на Тихомир Атанасов во 2016 година.pdf
8.5.Одлука за одобрување на работата на Христо Христов за 2016.pdf
9.1.Одлука за одобрување на работата на Неделин Валчев за 2016.pdf
9.2.Одлука за одобрување на работата на Орце Трајковски за 2016.pdf
9.3.Одлука за одобрување на работата на Станимир Станчев за 2016.pdf
10.Одлука за усвојување на предлогот за назначување на друштво за ревизија за 2017.pdf
11.1.Одлука за измени и дополнувања на Статутот на ЦКБ АД Скопје.pdf
11.2.Статут ЦКБ АД Скопје .pdf
12.1.Одлука за усвојување на Деловник на Собрание на ЦКБ АД Скопје.pdf
12.2.Деловник за работа на Собрание на ЦКБ АД Скопје.pdf

Објавено на: 19.05.2017 15:27:12
Документ БР.: DOC_12283-46/2017
Урнек: Други одлуки од собрание