листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

АДИНГ АД Скопје објавува Корекција на дивидендниот календар, кој првично беше објавен на 19.05.2017 година, со Одлуките од Собрание на акционери одржано на ден 18.05.2017 година.


ADING AD Skopje-Korekcija na dividenden kalendar-22.05.2017.pdf

Објавено на: 22.05.2017 08:49:12
Документ БР.: DOC_10187-14/2017
Урнек: Дивиденден Календар