листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки донесени на Собрание на акционери одржано на 22.05.2017


Т1-1 Одлука за одобрување на годишна сметка за 2016.pdf
Т1-2 Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2016.pdf
Т1-3 Одлука за одобрување на Извештајот за работење за 2016.pdf
Т3 Одлука за одобрување на Извештај од неизвршни членови на ОД.pdf
Т4 Одлука за одобрување на работа на членови на ОД.pdf
Т5 Одлука за измена на статут.pdf
Т7 Одлука за назначување на овластен ревизор за 2017.pdf

Објавено на: 22.05.2017 15:45:01
Документ БР.: DOC_12283-51/2017
Урнек: Други одлуки од собрание