листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


- Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работата на друштвото за деловната 2016 г. и одобрување на работата на Одборот на директори на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје

- Одлука за усвојување на Годишната сметка и финансиските извештаи за деловната 2016 г
- Одлука за усвојување на ревизијата на Годишната сметка и посебните финансиски извештаи за деловната 2016 г.

- Одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка и консолидираните финансиски извештаи за деловната 2016 г.

- Одлука за усвојување на ревизијата на консолидираната Годишна сметка и консолидираните финансискиизвештаии за деловната 2016 г

- Одлука за исплата на аванс на дивиденда.

- Одлука за именување на ревизор за годишната сметка на АД Раде Кончар - Апаратна техника за деловната 2017 г

- Одлука застекнување сопствени акции со откуп.

- Одлука за прекинувањена изготвување на Консолидирана годишна сметка и консолидирани финансиски извештаи на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје


T1 Odluka za usvojuvanje na godisen izvestaj za 2016 i odobruvanje na rabota na OD.pdf
T.2 Odluka za godisna smetka za 2016.pdf
T3 Odluka za usvojuvanje na revizija na godisna smetka za 2016 g..pdf
T 4 Odluka za konsolidirana godisna smetka za 2016.pdf
T5 Odluka za revizija na konsolidirana smetka 2016.pdf
T9-Odluka za isplata na avans na ime dividenda 2017.pdf
T 10 Odluka za izbor na revizor za 2017.pdf
T. 11 Odluka za steknuvanje sopstveni akcii so otkup.pdf
T13-Odluka za prekinuvanje na konsolidacija.pdf

Објавено на: 23.05.2017 08:37:43
Документ БР.: DOC_12283-53/2017
Урнек: Други одлуки од собрание