листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

- Ревидирани финансиски извештаи на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје за деловната 2016 г.

- Ревидирани консолидирани финансиски извештаи на АД Раде Кончар - Апаратна техника за деловната 20106 г


Revidiran edinecen finansiski izvestaj za 2016.pdf
Revidiran konsolidiran finansiski izvestaj za 2016.pdf

Објавено на: 23.05.2017 08:39:05
Документ БР.: DOC_12304-45/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи