листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки донесени на Собрание на акционери 25.05.2017 година


T1-1 Odluka za odobruvanje na godisna smetka za 2016.pdf
T1-2 Odluka za odobruvanje na revidirani FI za 2016.pdf
T1-3 Odluka za odobruvanje na godisen izvestaj za 2016.pdf
T-3 Odluka za odobruvanje na Izvestajot od NO za 2016.pdf
T-4 Odluka za odobruvanje na godisniot izvestaj na SVR.pdf
T-5 Odluka za odobr. na Konsolidirana godisna smetka,FI i Izvesataj na Grupa Fersped.pdf
T6-1 Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na Upraven odbor.pdf
T6-2 Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na Nadzoren odbor.pdf
T7 Odluka za naznacuvanje na nezavisen revizor za 2017.pdf
T8 Odluka za izmena na Statutot.pdf

Објавено на: 25.05.2017 15:30:00
Документ БР.: DOC_12283-57/2017
Урнек: Други одлуки од собрание