листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери


1.1 Одлука за усвојување на извештајот од ревизијата на финансиските извештаи за 2016.doc
2.0 Годишен извештај Прилепска пиварница А.Д. Прилеп 2016.pdf
1.00 Извештај од Ревизијата на финансиските извештаи за 2016 година 1.pdf
2.1 Одлука за усвојување на годишниот извештај за работењето за 2016 година.doc
3.1 Одлука за усвојување на извештајот од службата за внатрешна ревизија за 2016 година.doc
4.1 Одлука за усвојување на извештајот од надзорниот одбор за 2016 година.doc
5.1 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2016 година.doc
5.0 Биланс на успех, Биланс на состојба и Даночен биланс за 2016 година.pdf
6. Одлука за распределба на добивката остварена по годишната сметка за 2016 година.doc
8 Одлука за одобрување на работата и на водењето на работењето на членовите на управниот одбор во 2016 година.doc
9 Одлука за одобрување на работата и водењето на работењето на членовите на надзорниот одбор во 2016 година.doc
Одлука за избор на ревизорска куќа 2017.doc

Објавено на: 30.05.2017 09:38:50
Документ БР.: DOC_12283-61/2017
Урнек: Други одлуки од собрание