листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран консолидиран биланс на успех 01.01.-31.03.2017 година


Konsolidiran BU ZK Pelagonija vo 000 d. 31.03.2017.xls

Објавено на: 30.05.2017 13:21:28
Документ БР.: DOC_12294-118/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.