листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

МАКОТЕКС - Предлог одлуки за Собрание на акционери


Точка 1. Предлог одлука за годишен извештај за работата 2016 година 1.pdf
Точка 2. Предлог одлука за годишна сметка 2016 година 1.pdf
Точка 3. Предлог одлука за покривање на загуба 2016 година 1.pdf
Точка 4. Предлог одлука за одобрување на раб. на членови 1.pdf
Точка 5. Предлог одлука за избор на овластен ревизор за 2017 година.pdf

Објавено на: 30.05.2017 14:08:16
Документ БР.: DOC_13285-78/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери