листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Останати одлуки Собрание на Акционери 2016 година


04.1 Izvestaj na Izvrsen Direktor 2016g - Revizorski izvestaj.pdf
04.4 Odluka za usvojuvanje godisen izvestaj za rabota na drustvoto.pdf
04.5 Odluka za usvojuvanje na finansiski izvestaj od B i Lj.pdf
04.6 Odluka za usvojuvanje финансискиот извештај на Првиот и Вториот Извршен директор.pdf
05 Odluka za usvojuvanje na godisna smetka за 2016.pdf
06 Odluka za rasporeduvanje na dobivka 2016.pdf
07 Odluka za kupuvanje sopstveni akcii 2016.pdf
08 Odluka za raspolaganje so sopstveni akcii.pdf
09 Odluka za Prodolzuvanje vaznost na odluka za sopstvebni akcii 2016.pdf
10 Izvestaj za odbor na Direktori.pdf
10.0 Odluka za usvojuvanje na rabota na Odborot na direktori.pdf
11.0 Odluka za izbor na Odbor na direktori.pdf

Објавено на: 01.06.2017 09:11:33
Документ БР.: DOC_12283-81/2017
Урнек: Други одлуки од собрание