листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација ги објавуваме следните Предлог -одлуки за Собранието на акционери на ЗК Пелагонија ад Битола 


Предлог- Одлука за зделка со заинтересирана страна.docx
Предлог- Одлука за одобрување на годишната сметка.docx
Предлог- Одлука за распоредување на добивката.docx
Предлог-Одлука за назначување на овластен ревизор за 2017 година.docx
Предог- Одлука за стекнување на сопствени акции.docx
Годишна сметка на ЗК Пелагонија ад Битола за 2016 година.pdf

Објавено на: 07.06.2017 09:25:36
Документ БР.: DOC_13285-79/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери