листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Во прилог ви ги доставуваме Ревидиран Финансиски извештај за 2016 год. за АД НОВА СТОКОВНА КУЌА СТРУМИЦА  и извештај за ревизија на финансиските извештаи за деловната 2016 год.


revidiran fi 001.jpg
revidiran fi1 001.jpg
revidiran fi2 001.jpg
revidiran fi3 001.jpg
revidiran fi4 001.jpg
revidiran fi5 001.jpg
revidiran fi6 001.jpg
revidiran fi7 001.jpg
revidiran fi8 001.jpg
revidiran fi9 001.jpg
revidiran fi10 001.jpg
revidiran fi11 001.jpg
revidiran fi12 001.jpg
revizorski izvestaj 001.jpg
revizorski izvestaj1 001.jpg
revizorski izvestaj2 001.jpg

Објавено на: 14.06.2017 15:14:28
Документ БР.: DOC_12304-76/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи