листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

МАТЕРИЈАЛИ ОД ГОДИШНО СОБРАНИЕ


Mislenje za fin.izvestai na VETEKS AD Veles 2016.pdf
Mislenje za konsolidiranite fin. izvestai na VETEKS AD Veles 2016.pdf
Revidiranite finansiski izvestai - VETEKS AD VELES 2016 ++.doc
Revidiranite konsolidirani finansiski izvestai VETEKS AD VELES 2016 ++.doc
Gopdisen izvestaj za 2016.doc
ODLUKI od Sob za 2016 BERZA.doc

Објавено на: 19.06.2017 13:15:21
Документ БР.: DOC_12304-80/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи