листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог на дописот Ви доставуваме исправки во финансиските извештаи доставени со 31.12.2016

Исправки има во

- Биланс на успех ( во делот на акумулирана добивка загуба и во тековни обврски односно во останати краткорочни обврски)

- Капиталот (во тековната година во полето добивка /загуба за финансиската година место загуба пишано е добивка)


ФИ извештаи со 31.12.2016-исправки.xls

Објавено на: 20.06.2017 15:10:00
Документ БР.: DOC_26445-138/2017
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.