листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени во Собранието на акционери на ден 20.06.2017 година

  1. Одлука за одобрување на Годишната сметка
  2. Одлука за усвојување на Извештајот на извршената ревизија
  3. Одлука за назначување на овластен ревизор за 2017 година
  4. Одлука за одобрување на годишниот извештај
  5. Одлука за одобрување на работата на членовите на одборот на директори


Одлука за одобрување на годишна сметка за 2016 година.jpg
Одлука усвојување на извештајот од ревизорската куќа.jpg
Одлука назначување на ревизорска куќа за 2017 година.jpg
Одлука за одобрување на годишен извештај.jpg
Одлука за одобрување на работата на членовите на Одбор на директори.jpg

Објавено на: 20.06.2017 13:24:47
Документ БР.: DOC_12283-107/2017
Урнек: Други одлуки од собрание