листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени на Собранието на акционери на ден 21.06.2017 година


Oдлука за избор на членови на Надзорниот одбор.jpg
Oдлука за избор на членови на Надзорниот одбор- 2 страна.jpg
Oдлука за измена и дополна на Статутот.jpg
Oдлука за назначување на овластен ревизор на Годишните финансиски извештаи за 2017 г..jpg
Oдлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на Надзорниот одбор.jpg
Oдлука за одобрување на годишниот извештај за работењето на Управниот одбор.jpg
Oдлука за одобрување на годишните финансиски изваштаи со извештај и мислење од овластен ревизор.jpg
Oдлука за одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор.jpg
Oдлука за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор.jpg
Oдлука за разрешување на членовите на Надзорниот одбор.jpg
Oдлука за распределба на нераспределената добивка за 2016г..jpg

Објавено на: 22.06.2017 09:21:18
Документ БР.: DOC_12283-111/2017
Урнек: Други одлуки од собрание