листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Стопанска банка АД Скопје ги објавува предлог - одлуките за 42-та седница на Собранието на акционери:


tocka 2. Zapisnik od godisno sobranie stopaska banka.docx
Точка 3. Назначување на овластено ревизорско друштво за 2017 година.doc
tocka 4. Odluka za usvojuvanje na Politikata na nagraduvanje na Stopanska banka AD - Skopje.docx
tocka 4a. Politika na nagraduvanje.doc

Објавено на: 27.06.2017 09:40:21
Документ БР.: DOC_13285-84/2017
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери