листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Факом АД - Скопје известува дека Надзорниот одбор на Друштвото, донесе Одлуки со кои се констатира престанок на функцијата член на Управниот одбор на г-дин Коста Антовски поради истек на мандатот и на г-дин Мартин Велковски поради поднесена оставка, а за членови на Управниот одбор избрани се г-дин Никола Георгиев и г-дин Бојан Јордановски со мандат од 4 години.

Објавено на: 29.06.2017 13:05:00
Документ БР.: DOC_12285-40/2017
Урнек: Измени во органи на управување