листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Акционерите на Цементарница Усје АД Скопје на Годишното собрание на ден 29.06.2017 година донесоа Одлука за распредлеба на добивката за 2016 година


Одлука за распределба на добивката за 2016Draft decision for profit distribution.docx

Објавено на: 29.06.2017 14:34:23
Документ БР.: DOC_10187-24/2017
Урнек: Дивиденден Календар