листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Акционерите на Цементарница Усје на Годишното собрание одржано на ден 29.06.2017 година донесоа Одлука со која се одобрија ревидираните Годишна сметка, Финансиски извештаи(поединечни и консолидирани)И извештајот за работењето на друштвот за 2016 година


Одлука за одобрување на ревидираните Гидошна сметка, финансиски извештаи и Извештај за работењето зза 2016.docx
Poedinecni Zakonski Finansiski Izvestai_USJE_31.12.2016.pdf
Konsolidirani Finansiski Izvestai_USJE_31.12.2016.pdf

Објавено на: 29.06.2017 14:35:21
Документ БР.: DOC_12304-95/2017
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи