листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 6 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Акционерите на Цементарница Усје АД Скопје на Годишното собрание одржано на ден 29.06.2017 година донесоа Одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни


Одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни.docx

Објавено на: 29.06.2017 14:35:10
Документ БР.: DOC_26453-12/2017
Урнек: Зделка со заинтересирана страна