листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание


odluka za godishna smetka.doc
odluka izveshtaj za rabota na odbor na direktori.doc
odluka za Finansiski izveshtaj od revizor.doc
odluka za konsolidirana god.smetka.doc
odluka za godishen izveshtaj na gtrupata.doc
odluka za Konsolidirani finansiski izveshtai.doc

Објавено на: 30.06.2017 08:28:16
Документ БР.: DOC_12283-124/2017
Урнек: Други одлуки од собрание