листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Почитувани,

Во прилог Ви ја доставуваме Одлуката бр.0201-1739/4 од 30.06.2017г. за распределба на дивиденда и утврдување на датуми за исплата на дивиденда за 2016г. 


O. za rasporeduvanje na dividenda- 2016.PDF

Објавено на: 30.06.2017 13:55:55
Документ БР.: DOC_10187-25/2017
Урнек: Дивиденден Календар