листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани,

Во прилог Ви ги доставуваме Одлуката бр.0201-1739/1 од 30,06,2017г. за одобрување на ревидираниот Извештај за финансиско работење  на А.Д. ГТЦ Скопје и Одлуката бр. 0201-1739/2 од 30,06,2017г. за одобрување ревидирана Годишна сметка за 2016 г. на А.Д. ГТЦ Скопје


odluka- revizorski usvojuvanje -16.PDF
odluka godisna2016 sobranie.PDF

Објавено на: 30.06.2017 14:40:39
Документ БР.: DOC_12283-128/2017
Урнек: Други одлуки од собрание