листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Собрание 


Одлука за назначување на овластен ревизор.pdf
Одлука за одобрување на годишна сметка и фин.извештаи за ЗК Пелагонија за 2016 година.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори на ЗК за 2016 година.pdf
Одлука за прераспределба на добивката за 2016 година.pdf
Одлука за продажба на сопствени акции.pdf
Одлука за стекнување со сопствени акции.pdf
Одлука за продажба на удел - Комплекс Александрија.pdf
Одлука за продажба удел - МКМ Експрес.pdf
Одлука за усвојување на годишен извештај за 2016 година на ЗК Пелагонија ад Битола.pdf
Одлука за усвојување на Консолидиран годишен извештај за работата на групата ЗК Пелагонија ад Битола за 2016 година.pdf
Одлука за усвојување на консолидиран ревизорски извештај на ЗК Пелагонија за 2016 година.pdf
Одлука за усвојување на ревизорки извештај на ЗК Пелагонија за 2016 година.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана годишна сметка и фин.извештаи на ЗК Пелагонија за 2016 година.pdf

Објавено на: 07.07.2017 15:24:29
Документ БР.: DOC_12283-132/2017
Урнек: Други одлуки од собрание